Three Rivers
Savinja / Sava Dolinka / Soča

5 DNI - 3 REKE - 3 KAMPI - 3 ALPSKE DOLINE.

Kajak šola na slovenskih rekah. Raziskujte in spoznavajte lepote Slovenije z nami po čudovitem potovanju čez tri alpske doline.

Spoznajte kajakaško turo 3rivers Slovenija! Na reke se podajamo za nič manj kot pet dni, kjer se naučiš vse o tem, kako pravilno obvladovati svoj kajak, kaj storiti, če se prevrneš, kako voziti kajak proti toku in še veliko več. Medtem uživate v čudoviti pokrajini, ki drsi mimo vas. Vse to počnemo v obliki izleta, tako da se lahko odpravite na avanturo na več rekah in različnih vodah in krajih ter uživate v pestrosti slovenskih alpskih dolinPotujemo iz Mozirja, na Bled, v Bovec in nazaj v Mozirje. Na poti obiščemo  še Kranjsko Goro in Ljubljano!

Za udeležbo na tej kajakaški turneji po Sloveniji ne potrebujete nobenih izkušenj. Izhajamo iz osnov. Če že imate izkušnje s kajakom, pa vam zagotavljamo, da kajakaška tura po Sloveniji prinaša dovolj izziva tudi za vas in da lahko še izboljšate svojo tehniko. Med vodeno kajak šolo je na voljo več izkušenih učiteljev kajaka, ki poskrbijo za vrhunsko izkušnjo. 

Potovanje naokoli vključuje prenočevanje v različnih lepih krajih. Spimo v treh različnih kampih, kjer sami postavimo in razstavimo šotore ter uživamo v čudovitem prijetnem kamping vzdušju. V nekaterih kampih lahko zakurimo taborni ogenj. Po urah vožnje s kajakom si lahko privoščite prosti čas za sprostitev ali dodatno aktivnost med izbirnimi dejavnostmi.

Pridružite se tej edinstveni turneji po najlepših slovenskih rekah un alpskih dolinah,ki je vredna vašega BUCKET LISTA.

Prijava na prost termin 16.7-22.7.2023

PROGRAM:

Zbrali se bomo v naši bazi v Forest campingu , kjer boste spoznali našo ekipo, s katero boste preživeli nepozaben teden na potovanju po alpskih rekah Slovenije. Prejeli boste vso potrebno opremo katero bomo tudi primerno označili. Prejeli boste neoprenske čevlje, neoprensko obleko, rešilni jopič, kajakaško krovnico, čelado in anorak. Vse skupaj boste shranili v veliko škatlo.

1.dan – prihod in razdelitev/pregled opreme (čoln, osebna oprema, šotor)

2.dan – Velenjsko jezero (spoznavanje z opremo, mirno vodo, prvi stik pod vodo, osnovni zaveslaji naprej/nazaj, motorične in koordinacijske vaje, vaje za ravnotežje in dinamični igrice-vse to da se sprostimo v čolnu in okolju)

3.dan – Sava Dolinka (prvi stik s premikajočo se vodo, osnove vodenja po rekah, varnost na reki in plavanje v toku, prečenje reke, kako usmerjati čoln)

4.dan – Sava Dolinka ( prečenje toka, osnovne zakonitosti reke in spoznavanje rečnih tvorb, vstop/izstop v tok in proti tok)

5.dan – Soča (spust po reki, potrjevanje že osvojenega znanja, nadgradnja osvojenih elementov na brzicah I-II stopnje)

6.dan – Soča (zaključni spust in uživanje v kajaku in naravi)

7. dan – Savinja (po želji spust po reki savinji, vrnitev opreme)

Nakupovalna košarica
Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!