Za podjetja

Team building je eden izmed načinov, kako povezati posameznike znotraj skupine, pa naj si bo znotraj podjetja ali prijateljskega kroga. Velikokrat je sestavljen iz več različnih dejavnosti, v katerih morajo posamezniki sodelovati in s skupnimi močmi doseči zahtevan cilj. Pri team buildingih je najpomembneje, da v ospredje postavimo zabavo, kar sodelujočim daje možnost sprostitve. Drug drugemu se boste nasmejali in na nevsakdanji način utrdili medosebne stike.

Outsidersi ponujamo naslednje športne aktivnosti: kajak spuste, kanjoning/soteskanje v slapu Cuc, SUP-anje na Velenjskem jezeru in kolesarske ture. Poleg športnih aktivnosti pa lahko vaš team building popestrite tudi z delavnico bushcrafta (na voljo imate več različnih tematik) in večerjo ob tabornem ognju.  Vsem aktivnosti dodamo tudi kulinarično doživetje po vaši izbiri. Vse aktivnosti potekajo pod nadzorom usposobljenih licenciranih vodnikov, ki bodo poskrbeli za zabavno in predvsem varno izvedbo izbranih aktivnosti.

Vsa adrenalinska doživetja in delavnice se izvajajo v Savinjski dolini z zborom v naši bazi – Outsidersi_sportcenter. Trajanje programa je odvisno količine izbora aktivnosti in tipov aktivnosti.

Dosegljivi smo na..

EMAIL

info@outsidersi.com

NASLOV

Primoz pri Ljubnem 23, 3333 Ljubno ob Savinji

Ali pa nam pošljite sporočilo

Preko spletnega obrazca nam pošljite spročilo in potrudili se bomo za čimhitrejši odziv. Podatki bodo obdelani v skladu z našo politiko zasebnosti in samo za namene komunikacije. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
Nakupovalna košarica
Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!