Rojstni dnevi

Vabimo vas, da se z nami podate na rojstnodnevni spust po reki Savinji, raziščimo skrite kotičke Zgornjesavinjske doline z obiskom kanjona, podajmo se na kolesarski izlet do najbližjih jezer, preizkusimo se v SUP-anju na Velenjskem jezeru, naučimo se postaviti zavetišče sredi gozda ali zakurimo ogenj brez vžigalnika in si nato pripravimo nekaj za pod zob. Verjemite, na koncu dneva se boste domov odpravili polni novih izkušenj in znanj, kar pa je najpomembneje – z nepozabnim spominom.

V svojo ponudbo smo dodali rojstnodnevna druženja, ki so primerna za vse – otroke (od 6. leta dalje), mlade in odrasle. To pomeni, da bomo program aktivnosti vedno prilagodili starosti udeležencev in vašim željam.

Vse aktivnosti se odvijajo v Savinjski dolini z zbornim mestom v naši bazi – Outsidersi_sportcenter Dolžina in cena rojstnodnevne zabave sta odvisni od željenih vsebin in so stvar predhodnega dogovora ob rezervaciji na: info@outsidersi.com.

Dosegljivi smo na..

EMAIL

info@outsidersi.com

NASLOV

Primoz pri Ljubnem 23, 3333 Ljubno ob Savinji

Ali pa nam pošljite sporočilo

Preko spletnega obrazca nam pošljite spročilo in potrudili se bomo za čimhitrejši odziv. Podatki bodo obdelani v skladu z našo politiko zasebnosti in samo za namene komunikacije. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!