Za šolske skupine

Želite vašim učencem ali dijakom ponuditi unikatno in nevsakdanjo športno izkušnjo, o kateri se bo na šoli govorilo še lep čas? Jim želite predstaviti katerega izmed adrenalinskih vodnih športov pa ne veste, kako bi to storili izven šolskih učilnic? Lahko vam pomagamo!

Ponujamo športne dneve in športne tabore v obliki vodenih izletov po reki Savinji ali soteskanja v slapu Cuc. Otroci/dijaki se bodo pod našim vodstvom in nadzorom srečali z osnovami kajakaštva ali soteskanja, pri čemer bodo imeli možnost spoznati lepote adrenalinskih vodnih športov na lastni koži. Poskrbeli bomo, da bodo udeleženci združili prijetno s koristnim, saj se bodo med izvajanjem aktivnosti zagotovo zabavali na eni in priučili novih veščin na drugi strani. V primeru športnega tabora vam lahko ponudimo tudi dodatne aktivnosti preživetja v naravi (»bushcraft« ali »gozdarjenja«) ali izleta z navadnimi ali e-kolesi. Ker se naša baza nahaja v središču Outsidersi_sportcenter, ne boste imeli težav z iskanjem prenočišč, šotorjenje pa bo dodalo le še piko na i pravi »outdoor« izkušnji.

Za več informacij smo vam dosegljivi na e-mail naslovu: info@outsidersi.com in tel.: +386 40 739 777.

Več informacij o posameznih aktivnostih najdete na naši spletni strani pod zavihkom »Aktivnosti«.

Veselimo se druženja z vami!

Dosegljivi smo na..

EMAIL

info@outsidersi.com

NASLOV

Primoz pri Ljubnem 23, 3333 Ljubno ob Savinji

Ali pa nam pošljite sporočilo

Preko spletnega obrazca nam pošljite spročilo in potrudili se bomo za čimhitrejši odziv. Podatki bodo obdelani v skladu z našo politiko zasebnosti in samo za namene komunikacije. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
Nakupovalna košarica
Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!