Za šolske skupine

Želite vašim učencem ali dijakom ponuditi unikatno in nevsakdanjo športno izkušnjo, o kateri se bo na šoli govorilo še lep čas? Jim želite predstaviti katerega izmed adrenalinskih vodnih športov pa ne veste, kako bi to storili izven šolskih učilnic? Lahko vam pomagamo!

Ponujamo športne dneve in športne tabore v obliki vodenih izletov po reki Savinji ali soteskanja v slapu Cuc. Otroci/dijaki se bodo pod našim vodstvom in nadzorom srečali z osnovami kajakaštva ali soteskanja, pri čemer bodo imeli možnost spoznati lepote adrenalinskih vodnih športov na lastni koži. Poskrbeli bomo, da bodo udeleženci združili prijetno s koristnim, saj se bodo med izvajanjem aktivnosti zagotovo zabavali na eni in priučili novih veščin na drugi strani. V primeru športnega tabora vam lahko ponudimo tudi dodatne aktivnosti preživetja v naravi (»bushcraft« ali »gozdarjenja«) ali izleta z navadnimi ali e-kolesi. Ker se naša baza nahaja v središču Outsidersi_sportcenter, ne boste imeli težav z iskanjem prenočišč, šotorjenje pa bo dodalo le še piko na i pravi »outdoor« izkušnji.

Za več informacij smo vam dosegljivi na e-mail naslovu: info@outsidersi.com in tel.: +386 40 739 777.

Več informacij o posameznih aktivnostih najdete na naši spletni strani pod zavihkom »Aktivnosti«.

Veselimo se druženja z vami!

 

 

PROGRAM ŠPORTNEGA TABORA ZA ŠPORTNI ODDELEK GIMNAZIJE SLOVENJ GRADEC DATUM: (5 dni) 

 

LOKACIJA: Majhen kamp v neposredni bližini vasi Ljubno ob Savinji nekaj metrov od rečnega brega Savinje, kjer je tudi bazni tabor Outsidersov. Več na Camping – Outsidersi 

 

ORGANIZATOR IN IZVAJALEC AKTIVNOSTI: The Outsiders d.o.o., www.outsidersi.com, 

 

OPIS NASTANITVE: Opremljeni šotori za 2-4 osebe s posteljami za kampiranje (potrebujejo lastno spalno vrečo in vzglavnik).

 

PREHRANA: Gostišče kegljišče Ljubno ob Savinji, ki se nahaja 10 minut od kampa (peš) . Vključeno: 4x zajtrk (narezki, namazi, kosmiči), 4x kosilo in 4 x topla večerja (juha, glavna jed, solata in sladica). 

 

VODENE ŠPORTNE AKTIVNOSTI: SOT KAYAK po Savinji s predavanjem izkušenih vodičev o osnovah kajaka na divjih vodah, vodena MTB tura po Savinjski dolini z vodičem, 3 urni tečaj BUSHcraft/preživetje v naravi, 2 urni tečaj lokostrelstva, pohod Golte/SMREKOVEC. 

 

MOŽNOSTI ZA POPOLDANSKE ŠPORTNE AKTIVNOSTI: Košarka, odbojka, nogomet (igrišča se nahajajo 20 minut peš v vasi Ljubno ob Savinji), igrišče v kampu, slackline,taborni ogenj,… 

 

PRIMER “SLABEGA” VREMENA: ogled Flosarskega muzeja, SUP na Velenjskem jezeru, druženje na kegljišču,…

 

CENA PROGRAMA: 315 EUR (nastanitev, prehrana in vse vodene športne aktivnosti) – prevoz do lokacije ni vključen v ceno. Maksimalno število udeležencev 25. Minimalno število udeležencev 10. Spremljevalci imajo zastonj. Vodene športne aktivnosti se izvajajo v skupinah po 12 udeležencev in so pod nadzorom licenciranih vodnikov. 

 

OKVIRNI PROGRAM ZA 25 UDELEŽENCEV:

  1. Dan: prihod in nastanitev v šotore / kosilo / sprehod in ogled Ljubnega ob SAvinji oz prosto za popoldanske športne aktivnosti / večerja / druženje ob tabornem ognju 
  1. Dan: zajtrk / vodena športna aktivnost / kosilo / vodena športna aktivnost / večerja / taborni ogenj 
  1. Dan: zajtrk / voden pohod Golte – Smrekovec (kosilo na koči)/ prosto za popoldanske športne aktivnosti / večerja / taborni ogenj
  1. Dan: zajtrk / vodena športna aktivnost / kosilo / vodena športna aktivnost / večerja – kuhajo sami na ognju (še stvar dogovora)
  1. Dan: zajtrk / pospravljanje šotorov / odhod domov

Aktivnosti in bivanje se dogajajo na prostem in so v veliki meri odvisne od vremena. Učenci-dijaki naj imajo s sabo vetrovke za slabo vreme, primerno obutev, kopalke, jakne za zvečer, dežnik, naglavno svetilko-čelko, dovolj oblačil za športne dejavnosti, toaletno opremo, stvari primerne za kampiranje,...

Dosegljivi smo na..

EMAIL

info@outsidersi.com

NASLOV

Primoz pri Ljubnem 23, 3333 Ljubno ob Savinji

Ali pa nam pošljite sporočilo

Preko spletnega obrazca nam pošljite spročilo in potrudili se bomo za čimhitrejši odziv. Podatki bodo obdelani v skladu z našo politiko zasebnosti in samo za namene komunikacije. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.
Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!