Praznovanje rojstenga dne

Ste naveličani rojstnodnevnih zabav za štirimi stenami? Želite vašemu otroku prirediti rojstnodnevno druženje, ki bo polno zabavnih dogodivščin in poučnih izzivov? Bi radi povabili svoje bližnje na nevsakdanje druženje?    Dobra novica, imamo rešitev! Prepustite se objemu narave in se za en dan (ali del dneva) zabavajte v naši družbi.

Vabimo vas, da se z nami podate na rojstnodnevni spust po reki Savinji, raziščimo skrite kotičke Zgornjesavinjske doline z obiskom kanjona, podajmo se na kolesarski izlet do najbližjih jezer, preizkusimo se v SUP-anju na Velenjskem jezeru, naučimo se postaviti zavetišče sredi gozda ali zakurimo ogenj brez vžigalnika in si nato pripravimo nekaj za pod zob. Verjemite, na koncu dneva se boste domov odpravili polni novih izkušenj in znanj, kar pa je najpomembneje – z nepozabnim spominom.

V svojo ponudbo smo dodali rojstnodnevna druženja, ki so primerna za vse – otroke (od 6. leta dalje), mlade in odrasle. To pomeni, da bomo program aktivnosti vedno prilagodili starosti udeležencev in vašim željam.

Vse aktivnosti se odvijajo v Savinjski dolini z zbornim mestom v naši bazi – Outsidersi_sportcenter. Dolžina in cena rojstnodnevne zabave sta odvisni od željenih vsebin in so stvar predhodnega dogovora ob rezervaciji na: info@outsidersi.com.

Veselimo se druženja z vami!

Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!