Team buildingi v savinjski dolini

Team building je eden izmed načinov, kako povezati posameznike znotraj skupine, pa naj si bo znotraj podjetja ali prijateljskega kroga. Velikokrat je sestavljen iz več različnih dejavnosti, v katerih morajo posamezniki sodelovati in s skupnimi močmi doseči zahtevan cilj. Pri team buildingih je najpomembneje, da v ospredje postavimo zabavo, kar sodelujočim daje možnost sprostitve. Drug drugemu se boste nasmejali in na nevsakdanji način utrdili medosebne stike.

Športne aktivnosti po našem mnenju zelo dobro zajemajo vse zgoraj naštete lastnosti team buildinga. Še posebej, če je izbrana športna aktivnost sodelujočim nepoznana in netipična, s čimer jih postavi izven cone udobja in od njih zahteva zbranost na eni ter sproščenost na drugi strani. Konec adrenalinskega izziva zagotavlja poseben občutek zadovoljstva, še posebej, če ste morali za doživetje iti čez sebe in pred začetkom dvomili, da vam bo uspelo.

Outsidersi ponujamo naslednje športne aktivnosti: kajak spuste, kanjoning/soteskanje v slapu Cuc, SUP-anje na Velenjskem jezeru in kolesarske ture. Poleg športnih aktivnosti pa lahko vaš team building popestrite tudi z delavnico bushcrafta (na voljo imate več različnih tematik) in večerjo ob tabornem ognju. Vse aktivnosti potekajo pod nadzorom usposobljenih licenciranih vodnikov, ki bodo poskrbeli za zabavno in predvsem varno izvedbo izbranih aktivnosti.

Vsa adrenalinska doživetja in delavnice se izvajajo v Savinjski dolini z zborom v naši bazi – Forest Campingu Mozirje. Trajanje programa je odvisno količine izbora aktivnosti in tipov aktivnosti.

Se vidimo v Mozirju!

P.S.: Side by side … strong side! :p

Nakupovalna košarica
Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!