uvod v sezono 2024

Leto 2023 je bilo polno presenečenj. Kljub mnogim vzponom, so bili padci neizogibni. Ne glede na uspešno zgodbo, ki smo jo pisali prvo polovico sezone, bodo preteklo leto na žalost zaznamovale poplave v Savinjski dolini. K sreči smo jo Outsidersi odnesli brez materialne škode. Posledice, ki so jih na naravi pustile obilne padavine v začetku avgusta pa bodo zagotovo prisotne še nekaj časa. Narava bo potrebovala čas, da si po takšni katastrofi opomore, mi pa ji bomo pri tem skušali čim bolj pomagati. Pa naj si bo to s čistilnimi akcijami na reki Savinji. V prihodnost zremo z optimizmom in verjamemo, da bo poletna sezona 2024 vsaj toliko uspešna, kot je bila lanska.

V novo sezono bomo vstopili z novo lokacijo, ki s seboj prinaša tudi nekaj novosti. Iz Mozirja se bomo preselili globlje v dolino, na lokacijo bivšega kampa Naturplac Na skali v bližini Ljubnega ob Savinji. Tam želimo nadaljevati našo zgodbo in jo seveda tudi nadgraditi. Z novo sezono odpiramo Športni center Outsidersi, ki bo poleg športnih aktivnosti nudil tudi različne možnosti nočitev. Več o našem športnem centru boste lahko izvedeli spomladi. Do takrat vas vabimo na naš Instagram profil, kjer bomo začeli redno objavljati nove informacije v povezavi s sezono 2024.

Obljubimo, da bomo še naprej dali vse od sebe, da bodo naše aktivnosti kar se da kvalitetne in varne. Komaj čakamo, da se ponovno srečamo in spoznamo naše nove goste.

Se vidimo poleti! Do takrat pa… vse dobro v letu 2024!

Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!