Kajak šola

Trajanje:
4h
Odhodi:
10:00 / 14:00
Primerno:
12-65let, 120-200cm, 30-120kg
Oprema:
Kopalke, brisača, osebna oblačila
Zbirno mesto:
Outsidersi sportcenter
CENA:
70€ / 130€ / 300€

Naučite se osnov veslanja na rekah. Znanje bomo začeli osvajati na mirnih delih rek in potem stopnjevali svoje sposobnosti na brzicah. Od osnovnih položajev držanja vesla, sedenja v čolnov in uporabe opreme do spoznavanja rečnega toka, protitoka in ostalih rečnih tvorb. Izkušnja, ki ostane z vami za vedno. Odločite se za kajak šolo za začetnike ali nadaljevalce. Preživite z nami 1-dan, 2-dni ali 5 dni (3-rivers trip)

Popestrite vaše počitnice s kajakštvom na eni najlepši slovenskih rek, reki Savinji. Nudimo vrhunsko kajak šolo tako za začetnike kot za izkušene. Spoznajte enega najlepših športov v naravi pod budnim očesom naših izkušenih inštruktorjev. Kajak šola na Savinji vas bo navdušila nad tem športom. 

 

 

PROGRAM:

Zbrali se bomo v naši bazi v Outsidersi_sportcenter, kjer boste spoznali našo ekipo, s katero boste preživeli nepozaben dan na reki Savinji.
Tam vas bodo naši inštruktorji- vodniki udobno in varno opremili. Prejeli boste neoprenske čevlje, neoprensko obleko, rešilni jopič, kajakaško krovnico, čelado in anorak.

Odvisno od vašega znanja in poznavanja kajakaštva se bomo odločili za primeren vstop na reko. Nadaljevalne skupine pa se bodo z našimi vozili peljali  10-20 minut, do naše vstopne točke točke, kjer se bomo preoblekli. Naša suha oblačila bomo pustili v kombijih, ki nas bodo pričakali na izstopnem mestu.

Preden bomo zaveslali po Savinji, vas bodo vodniki naučili vse potrebno o varnosti na reki, o pravilnem veslanju in o samem poteku spusta.
Ko boste prejeli vse potrebno znanje, se bomo podali na valove Savinje. Na poti se bomo tudi večkrat ustavili v čudovitih tolmunih, kjer boste lahko plavali ali skakali v vodo.

Na cilju nas bodo pričakali kombiji in nas po preoblačenju zapeljali nazaj do naše baze, kjer si boste lahko ogledali slike vaše nepozabne dogodivščine.

Dirk Gijsbers
Read More
Goede behulpzaame instructeurs, veel kennis en meedenkend als er een probleem voorkomt. Prettige gasten. Goede scholing bij de kayakschool.
lisanne coolen
Read More
The activities are a lot of fun and the instructors know what they are doing 🙂
Simona Straková
Read More
S klukama z Outsidersi jsem byla na kajakách a bylo to naprosto super! Můžu jedině doporučit!
Nace Pečnik
Read More
Had a great time kayaking with these guys, awesome and chill company.
Anna Deinum
Read More
It’s lots of fun, super accessible for beginners. Good vibe 🙂
Previous
Next
Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!