kayak spade test center

Ste se pri nakupovanju kajaka že kdaj znašli v zagati, kateri kajak bi bil najprimernejši za vas? Kljub temu, da ste prebrali vse specifikacije izbranega čolna, slišali nasvete izkušenih prodajalcev in proizvajalcev, se vam je v glavi zagotovo že kdaj pojavil dvom: »Ali bo ta čoln res pravi zame?«. Na to vprašanje si je najlažje odgovoriti, če se pred nakupom sami usedete v kajak in njegove karakteristike preizkusite na lastni koži. S tem namenom smo se odločili, da v svojo ponudbo dodamo SPADE KAYAKS TEST CENTER.


Testni center se nahaja v naši bazi v Forest Campingu Mozirje, kjer imate možnost preizkusiti vse modele kajakov znamke Spade, tudi tiste najnovejše (The Barracuda in The Starfire). Test lahko opravite vodeno v tečaju kajaka ali sami. Če se odločite za testiranje čolnov v naši družbi, bomo poskrbeli za prevoz do štarta/cilja in izlet prilagodili glede na vaše želje. Kajake lahko preizkusite na Savinji ali na kateri izmed drugih slovenskih rek po predhodnem dogovoru, izven viška poletne turistične sezone.


O ostalih modelih čolnov se lahko predhodno pozanimate na naši spletni strani pod rubriko Spade Test Center. 


Če si želite preizkusiti čolne iz naše ponudbe, vas vljudno prosimo, da nam to predhodno sporočite na naš e-mail naslov: info@outsidersi.com

Open chat
Scan the code
WhatsApp
Hey there how can we help!